Nemške in angleške igralne urice za otroke od 2,5 let

Pri učenju jezikov velja: »Nikoli ni prehitro!« Zato je jezikovni center ENIDA edina jezikovna šola na Koroškem, specializirana za zgodnje učenje jezikov skozi igro. Gibalne urice so namenjene otrokom, starim od 2,5 let pa vse do začetka osnovne šole (seveda v skupinah, kjer je zahtevnost programa prilagojena starosti). Otroci na teh uricah popolnoma nezavedno, z gibalnimi igrami, rimami, pesmicami in plesom spoznavajo svoje prve nemške/angleške besede in stavke, pri tem pa jim jezik postane domač. Seveda pa je zagotovljena tudi kontinuiranost, saj usvajanje jezika poteka postopoma in lahko svoje znanje iz leta v leto dopolnjujejo in nadgrajujejo.

Najbolj pomembno je, da se otroci počutijo dobro in z veseljem prihajajo na urice, zato se še posebej trudim, da se posvetim vsakemu otroku posebej, vsakega posebej spodbujam in se mu približam na način, ki je zanj najprimernejši. Zelo pomembno je tudi, da je za otroka obisk urice posebno doživetje. Zato uric ne izvajam v vrtcih in šolah, temveč izključno v jezikovni šoli. Urice potekajo v majhnih skupinah, v katerih je od 3 do 6 otrok, na koncu pa z znanjem, ki si ga med letom »priigramo«, starše presenetimo na zaključku.

Dodatna posebnost teh uric je, da na začetku leta dobite geslo za dostop do zvočnih gradiv na spletu, kjer vam je na voljo vse, kar delamo, da lahko otroci to poslušajo tudi doma in si še bolj zapomnijo. Seveda dobijo vsa gradiva tudi v obliki pobarvank/delovnih listov.

TRAJANJE: 25 šolskih ur (predvidoma od konca septembra do začetka maja)

UGODNOST: Če tečaj obiskuje več otrok iz iste družine, ima mlajši (in vsak nadaljnji otrok) 15 % popusta.

ENIDA center znanja

Maja Helbl s.p.
Tolsti Vrh 197
2390 Ravne na Koroškem

© 2016 ENIDA center znanja | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM