O ENIDI

Informacije

ENIDA center znanja
Maja Helbl s.p.
Gačnikova pot 2
2390 Ravne na Koroškem

Oglejte si lokacijo na zemljevidu.

DŠ: 47663596
MŠ: 3782662
TRR: SI56 0487 0011 3501 534 NKBM

 

Vodja centra:

Maja Helbl, uni. dipl. prevajalka in tolmačinja za nemški jezik, prof. matematike, vzgojiteljica predšolskih otrok

GSM: +386 (0)41 398 289

Elektronska pošta: prevajanje.maja@gmail.si

Iščete jezikovne storitve, ki vam bodo v največji možni meri pisane na kožo, ki bodo izvedene strokovno ter razumljivo? Iščete jezikovne storitve, kjer boste na prvem mestu vi?

Želite, da vaš otrok vstopi v čarobni svet tujih jezikov v prijaznem in vzpodbudnem okolju, kjer se bo počutil dobro, gledal nasmejane in prijazne obraze ter se veselil vsakega naslednjega srečanja in pri tem sploh ne bo opazil, da se dejansko ogromno nauči?

Potem je jezikovni center ENIDA pravi naslov za vas. Njegova posebnost je, da je poleg profesionalnosti vedno v ospredju osebni stik. V jezikovnem centru vas namreč pričakujem Maja Helbl, učiteljica in prevajalka z dolgoletnimi izkušnjami, ki izvedbo vseh jezikovnih storitev opravim sama, saj sem mnenja, da lahko le tako zagotovim najvišji nivo kakovosti. V zadnjih 15-ih letih sem nabrala mnogo izkušenj in razvila svoje načine poučevanja, ki so se izkazali za izjemno učinkovite, čemur pritrjuje že veliko generacij zadovoljnih tečajnikov, ki se iz leta v leto vračajo.

 

 

Če želite svojim otrokom ali sebi odpreti vrata v svet, prijavite sebe ali svoje otroke na jezikovne tečaje oz. nemške ali angleške igralne urice za otroke od 2,5 let. Če pa imate kakšno vprašanje, pa ne odlašajte in me kontaktirajte.

ENIDA center znanja

Maja Helbl s.p.
Tolsti Vrh 197
2390 Ravne na Koroškem

© 2016 ENIDA center znanja | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM